Jep, perilla ollaan. Matka tanne meni ihan hyvin. Lauttamatkalla ei aika kaynyt missaan vaiheessa pitkaksi, ja 12 tunnin ajomatkakin meni suht iisisti. Torstai-aamuna oltiin perilla eli muutama paiva tassa ollaan hengitelty vuoristoilmaa. En ole saanut nettia toimimaan omalta koneelta, joten paivitykset voivat olla harvassa. 

Mutta, kaksi laskupaivaa takana. Lauantaina hiihdeltiin pienta pehmeaa brusonissa ja tanaan vahan enemman pehmeaa, itse asiassa sita itseaan eli pyydaa, jalleen kerran brusonissa. Kylilla on taysi sinkki paalla ja viime yona taivaalta putosi aika paljon lunta, ja sateiden pitaisi itse asiassa jatkua koko ensi viikon. Kelit on kylla alyttomat. Vuorilla on kylma kuin lapissa keskitalvella, lunta on iha hitosti ja sade vain jatkuu. Tanaankin laskettiin ihan taydellista puuteria koko paiva brusonissa. Menee vahan hehkutukseksi, mutta menkoot.

Vahan huolia aiheuttaa oma olotila. Flunssaa iskee paalle ja vahan lampoakin taitaa olla. Perinteinen verbier-flunssa iski sitten heti kattelyssa. Vahan v*tuttaa, kun laskeminen maistuisi. Pitaa koittaa parantua mahd. pian.

On ollut kiva nahda viime talven tuttuja, ja muutenkin tanne on kotiutunut hyvin. Vahan janna ajatella, etta on taas taalla, kun pari viikkoa sitten viela paiski toita. Kampilla meita asustaa kuusi vakiasukasta, ja tanaan ja huomenna tulee kaksi kaveria viela tanne. Eli asuntoa jakaa sitten kahdeksan asukasta :). Taytta on, mutta sopu sijaa antaa.

Seuraava paivitys taas joskus. Palaillaan.