Tänään oltiin Mont Fortin takamaastoissa kuvailemassa. Tai oikeastaan suurimmaksi osaksi muut kuvasivat ja laskivat, itse pyörin siinä sivussa mukana. Vedettiin kaksi rundia bäkkäriä, joiden aikana kuvattiin droppeja ja laskua. Päivän antia nähdään ehkä syksyllä läskikympin videolla.

1388960.jpg
Muiden kuvatessa videokameralla, otin itse kuvia pokkarilla. Vähän epätarkka, mutta mielestäni kuitenkin ihan kiva kuva. Antti päästelee menemään.

1389083.jpg
Ei oikein riittänyt zoomi kamerassani. Joka tapauksessa Maco laskettelee.

1388984.jpg
Maco matkalla Super Bowlille.

Ennen päivän viimeistä laskua kamera ojennettiin minulle. Käsky kävi laskea mäki alas vastaseinälle ja kuvailla sieltä muiden laskuja. Tällä kertaa kuvaajan osa kannatti, sillä päivän ehkä parhaimmat lumet sain laskea Super Bowlissa.

1388991.jpg
Macon vetämä suhteellisen komea linja. Oli kuulemma kauden parhaimpia laskuja, vaikka lumi ei ollutkaan erikoista. Hienosti se korppukin pölisi, kun tarpeeksi runttasi.

Olen ymmärtänyt, että tavallisesti maaliskuun loppu on täällä melko lämmintä aikaa. Viime viikolla ja alkuviikosta sateli lunta ja tänään lämpötila kyläkorkeudellakin on ollut nollan tienoilla. Torstaiyönä pitäisi vielä alkaa hillitön lumisade, jonka pitäisi pudottaa isosti lunta (nyt siis puhutaan useista kymmenistä senteistä). Eipä tuo haittaa, sillä pyydaa ei voi koskaan laskea liikaa. Onkohan tämä dumppi jo kauden viimeinen?