Hengissä ollaan, vaikka viikkoon ei ole kuulunut mitään. Iltaisin on pitänyt niin kiirettä, että blogia ei ole yksinkertaisesti päivittämään.

Viime viikko Verbierissä on mennyt rennosti. Aurinkoi on paistanut ja kun uutta lunta ei ole tullut, ei ole aamuisinkaan tarvinnut erityisemmin kiirehtiä rinteeseen. On ollut hauska huomata, että ihmisten käyttäytymisestä huomaa heti, jos uutta lunta ei ole tullut. Porukat ovat kypsiä ja turhautuneita ja pullon korkki aukeaa helpommin kuin tavallisesti. Tämän talven kelejä kuvaa hyvin juuri se, että jos reiluun viikkoon ei ole satanut uutta lunta, manaavat ihmiset kelit heti täysin. Itse en jaksa stressata lumentulosta, sillä viihdyn ihan hyvin myös merkityillä rinteillä.

Viime viikon suhteellisen ahkera lumettaminen kannatti (siis muiden, sillä itse olen ollut vesilinjalla :), sillä tämän päivän (lauantain) aikana satoi n. 15 senttiä uutta lunta. Toivottavasti ylös lunta on tullut enemmän, sillà tänään (edelleen lauantaina) kun kävimme Savoleyressä kokeilemassa, jäinen ja kova pinta tuntui uuden lumen alta. Itsellä tosin tiedossa ainoastaan puolikas mäkipäivä, sillä iltapäivällä pitää jo olla Chamonix:ssa hakemassa paxeja.