Mofon bäkkäri on nyt valloitettu! Alkulämmittelyksi vedimme Jumbo-hissin alta erään mukavan kurun, jonka nimeä en kylläkään tiedä. Lasku olisi ollut tosi jees, jos lumi olisi ollut parempaa. Kuru oli mukavan pitkä ja viettävä, mutta lumi oli aika hirveää korppua. Reitin alussa varjosta sai kuitenkin pari hyvää käännöstä pehmeässä lumessa, joten aloitus oli hyvä.

Laskun jälkeen otimme hissin ylös toppiin. Month Forthin yläaseman terassilta lähtee reitti Mofon bäkkärille, jossa sijaitsevat Verbierin ehkä tunnetuimmat offarit. Emme lähteneet haikkaamaan minnekään kauas, vaan laskimme heti ensinmäisen alla avautuvan kurun. Kuru oli tietysti laskettu ihan puhki, mutta tyytyväinen pitää olla, että tuli lähdettyä. Aluksi vähän epäröin, että pitäisikö lähteä mukaan ollenkaan, mutta alas tultiin ja vielä kaatumatta. Uusia kokemuksia kertyi taas roppakaupalla.

1234620.jpg
Mofon bäkkäri on todella laaja alue, jonka kaikki laskut päättyvät lopulta padolle,
                                   josta pääsee
takaisin hisseille.

Muuten elämä täällä menee eteenpäin omalla painollaan. Aurinko paistaa lämpimästi ja rinteet ovat täynnä lunta. Voisi tammikuuta huonomminkin viettää.