Viime yönä se alkoi. Vielä kolmen aikaan aamuyöstä kotiin kävellessäni taivaalta ei tullut mitään, mutta aamulla näkymä ikkunasta oli hyvä. Lunta oli satanut ja satoi edelleen ankarasti. Ei muuta kuin kamat nopeasti kasaan ja Brusoniin.

Lunta oli muutaman tunnin aikana ehtinyt sataa ihmeen paljon. Lumi oli tosi kevyttä pakkaslunta ja sitä tosiaankin oli paljon. Enpä ole ennen face shotteja kokenut, mutta tänään niitä lävähteli kasvoille melkein joka käännöksellä. Olimme mäessä vasta puolen päivän aikaan, jolloin reiteillä oli jo aika paljon jälkiä. Lunta satoi kuitenkin niin paljon, että hissinousun aikana jälkien päällä oli jo runsaasti uutta lunta, joten hiihto oli hyvää. 

Alla taas muutama ottamani kuva päivältä.

1395438.jpg

1395447.jpg
Farkkumarkku nauttii face shotista.

1395435.jpg
Mielestäni tämä kuva onnistui hyvin. Sain tarkennettua laskijan lähelle, lumi pöllyää isosti ja jos tarkasti katsoo, näkee laskijan kasvoilta leveän hymyn.

Kerrassaan mahtava päivä. Koskaan en ole päässyt laskemaan noin syvää ja kevyttä lunta. Lumi oli niin kevyttä ja pehmeää, että laskiessa tuntui kuin hiihtäisi pumpulissa. Avonaisissa paikoissa ei tietenkään mitään eteen nähnyt, mutta pohjat olivat niin tasaiset ja pehmeät, että uskalsi huoletta päästellä menemään.
Lopulta viiden aikaan laskimme alas autolle ja otimme suunnaksi pubin. Häppärit olivat jo ohi, mutta eipä tuolla ollut välillä, sillä koko päivä oli ollut yhtä happy houria.

Huomenna jatketaan, sillä vaihtopäivästä huolimatta ei tarvitse mennä töihin. Rok rok!

1395453.jpg
Kamat kasaan ja affelle.