Sunnuntai alkoi vahvasti. Lähdimme heti ysiltä ylös ajatuksena laskea stairways. Jumbo-hissi oli kiinni kovan tuulen takia, joten takaisin Attelakselle ja Gelen kabiinille. Hissiin oli kuitenkin sen verran jonoa, että käännyimme ympäri ja lähdimme Vallonille päin. Siirtymäreitti Vallonille tehdään traktorilla, ja tietenkin meidän saapuessamme paikalle traktori oli auraamassa reittiä auki. Kun vihdoin saavuimme perille, oli kello jo sen verran paljon, että minun piti lähteä takaisin kylään. Iltapäivästä piti nimittäin olla jo hakemassa turisteja Chamonixista. Hieman kyllä harmitti, sillä aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja laskukin oli kuulemma ollut hyvä.

Noi ajokeikat ovat tosi mukavia. Tykkään yleensäkin ajaa autolla, ja näissä maisemissa se on erityisen mukavaa. Tavallisesti kuljetan siis viikkoturisteja Chamonix:sta Geneven lentäkentälle ja takaisin. Tie verpparista nixiin on ylös ja alas kiemurtelevaa serpentiinitietä, ja nix:sta geneveen moottoritietä. Ja koko matkan ajan vuoret ympäröivät tietä.

Huomenna eli laskiaistiistaina on Mardi Gras. Mardi Gras on yksi kauden suurimmista juhlista, jota juhlitaan ympäri kylää. Baareihin ei pääse sisälle, ellei ole pukeutunut täysin kyseisen vuoden teeman mukaisesti. Kyseessä ovat siis yhdet tosi isot naamiaiset, jonka teemana tänä vuonna on Egypti. Itse lähden liikkeelle tooga päällä ja joku peruukki päässä.