Verbierissä ollaan! Keskiviikkona 06.30 startattiin auto Tukholmasta ja lopulta kolmelta torstai-aamuna oltiin perillä. Matkatunteja kertyi 21 ja kilometrejä mersun mittariin tuli reilu 2000. Sveitsiin asti jaksoi hyvin, mutta viimeisten 200 kilometrin aikana meinasi mieheltä loppua kunto. Perille kuitenkin päästiin, ja vastaanottokin oli hilpeä, sillä kämppäkaverit olivat juuri palanneet baarista. Oli mukava saapua perille.

Kämppä on tosi luksus. Hyvä keittiö, tosi iso olohuone ja kolme olohuonetta takaavat viihtymisen. Lisäksi kämppikset ovat tosi jees. Tällä hetkellä täällä asustaa seitsemän tyyppiä, ja tilaa on edelleenkin ruhtinaallisesti. Pari viikkoa täällä, ja sitten muutetaan toiseen kämppään, missä asutaankin kauden loppuun asti.

 1200270.jpg
                             Näkymät parvekkeelta ovat ihan jees.

Ensinmäinen aamu Alpeilla aukeni juuri niin hienona kuin pitääkin. Aurinko paistoi koko päivän, ja kylillä oli mukavan lämmin. Lämpöasteita oli reilusti ja terassillakin tarkeni melkein T-paidalla. Eka päivä kului kylää kierrellessä ja käytännönasioiden järjestelyssä, mm. Prepaid liittymä Sveitsiin on hommattu. Myös affella kerkesin pyörähtää, mutta se oli aika vaisu. Huomenna saadaan hissiliput, joten vihdoinkin pääsen mäkeen. Sään pitäisi olla aurinkoista, joten päivästä tulee varmasti hieno.