1435560.jpg
Nursery.

Joku saattaisi kutsua tällaista päivää täydelliseksi hiihtopäiväksi.

 

Ehkei se ihan täydellinen ollut, mutta tosi tosi hyvä päivä on takana. Yllätykseksemme parin edellisen päivän aikana oli ylös satanut yllättävän paljon lunta. Lisätään tähän vielä lämmin auringonpaiste ja kiva laskuseura, niin kasassa on ainekset hyvään laskupäivään.

 

1435570.jpg

Matkalla Super Musselle.


Laskettiin päivän aikana Super Musse ja Nursery. Musselle lähtö hieman jännitti, sillä kaikki ovat pelotelleet kuinka hirveä traverse sinne on. Olihan se paikka paikoin aika ilmava, mutta tällä lumitilanteella ei yhtään paha. Itse lasku oli todella hyvä. Yläkuru ei ollut mitenkään erikoinen, mutta kurun alla avautuva kenttä oli täynnä puuteria. Olihan siellä muutamat jäljet, mutta hyvin sinne mahtui.


1435574.jpg

Kuten totesin, Mussella oli muutamat jäljet ennen meitä, mutta lumi oli hyvää ja sitä oli riittävästi.


1435564.jpg

Lauri kuvaa, Hanski laskee.


Nurseryn alku on todella kivikkoinen, ja itse lanasinkin varmaan jokaisen mahdollisen kiven yli, mutta kuin ihmeen kaupalla suksien pohjat säilyivät ilman suurempia naarmuja. Ja se alakentän lumi; en ole montaa kertaa tällä kaudella yhtä hyvää lunta laskenut.


1435503.jpg

Kiva tausta, ja ennen kaikkea lumi pöllyää isosti. Hanski pöllyttää.

 

Päivän päätteeksi laskimme vielä itselleni uuden reitin Geleltä. Enpä olisi uskonut, että tällaisia päiviä tulee vielä tässä vaiheessa kautta.