Kaksi ensinmäistä laskupäivää on nyt takana. Aloitus ei ollut mitenkään helpoimmasta päästä. Alkuun vedettiin Tortinin turistikumpareet ja heti perään Mofon eturinne. Kyseiset mäet eivät tosiaankaan ole helpoimmasta päästä, varsinkaan kun edellisen kerran on laskenut kahdeksan kuukautta sitten.

Loppupäivän laskettelin yksikseni rinteitä, kun muut hyökkäsivät offareille. Kaiken kaikkiaan oli tosi mukava olla taas suksilla, vaikka laskettua ei tullutkaan älyttömästi. Rinnealuetta ei vielä oikein hahmota, joten reittejä tuntematta ajautuu usein esimerkiksi siirtymäreiteille, joiden lanailu on tosi tylsää.

Tänään lähdettiin Tuomon ja aussi-Simonin kanssa iltapäivällä Brusoniin. Bruson on pieni laskettelukeskus
laakson pohjalla, joka on tunnettu hienosta metsälaskusta. Tänään meidän hiihto ei kuitenkaan ollut niin hienoa. Viime yönä alkanut lumisade oli pudottanut mäkeen tosi paljon lunta, mutta näkyvyyttä ei ollut lainkaan. Runsas syvälumi ja huono näkyvyys tekivät laskusta todella vaikeaa. Vaikka päivän hiihto oli omalta kohdaltani surkeaa, oli päätös lähteä mäkeen oikea. Uusi hiihtoalue tuli tarkastettua ja ulkoilu on aina mukavaa. Ulkona reippailu voittaa aina kämpillä kärvistelyn.

 1205905.jpg
                              Brusonissa oli aika huono näkyvyys

Viime yönä alkanut lumisade jatkuu edelleen, joten ylhäällä on todennäköisesti aika eeppinen keli. Huomiseksi on luvattu aurinkoista keliä, joten porukka on täällä aika fiiliksissä. Pyydapaniikki taitaa olla huomisen sana.