...oli mieletön. Toisin kuin kaikki muut, otimme aamulla kabiinin alas Le Chablen kylään, ja sieltä bussin Brusoniin. Pieni "riski" kannatti, sillä päivästä tuli mielettömän hieno.

1234568.jpg

Aurinko paistoi, ihmisiä oli vähän ja rinteet täynnä uutta pehmeää pakkaslunta. Siinäpä päivä lyhyesti. Mitään traverseja ei tarvinnut tarpoa, vaan hissillä ylös ja uutta linjaa alaspäin. Hiton siistiä. Lumi oli älyttömän kevyttä, ihanaa ja mahtavaa ja sitä oli ennenkaikkea paljon. Itse en ole koskaan päässyt laskemaan tällaista lunta, enkä itse asiassa tällaisia reittejäkään, joten päivä oli kertakaikkisen hieno.

1234585.jpg

1274780.jpg

1274785.jpg

Verbierin puolelta olisi varmaan saanut isompaa, pidempää ja jyrkempää laskua, mutta olisi siellä ollut paljon enemmän ihmisiäkin. Meidän puolella ihmisiä oli ainoastaan kourallinen ja laskut hissien lähettyvillä, joten toistoja sai kiitettävästi. Oli hauska huomata, että vanha sanonta "nälkä kasvaa syödessä" pitää paikkansa. Vaikka laskut olivat hyviä, alkoi päivän aikana kuitenkin toivomaan hieman pitempää ja jyrkempää mäkeä laskettavaksi.

Affella oli kivaa, kun jokainen paikallaolija hymyili ja toisteli kuinka hyvää lumi oli ja siistiä oli ollut. Helmi päivä.