Paljon olisi kerrottavaa, mutta koska uudessa kämpässä ei ole nettiä, kirjoitan lyhyesti. Eilen tosiaan muutettiin Vouamous-nimiseen huoneistoon, jossa asumme loppu kauden. Kämppä on erittäin tilava ja viihtyisä, kuvia laitan kunhan saamme netin toimimaan. Eilen olin myös ensinmäistä kertaa täällä töissä. Tästä eteenpäin kuljetan lauantaisin viikkoturisteja Chamonix:sta Geneveen ja takaisin. Autolla on kiva ajella, kun maisemat ovat komeat.

Tänään käytiin skinnailemassa Brusonissa. Ensinmäinen kerta mulle, ja voin kertoa, että on mukavaa touhua. Skinnailtiin reilu puoli tuntia erään töppyrän päälle, ja laskettiin alas. Kuru oli tosi hyvä, mutta lumi ei ollut niin erikoista. Välillä kovaa, välillä pehmeää ja loppupätkä metsässä ennen traversea hirvitys. Hyvää harjoitusta kuitenkin ja skinnailu oli tosiaankin todella mukavaa touhua. Pitää ottaa uusiksi.

1274921.jpg
                                Skinien asettaminen on tarkkaa puuhaa.

1274924.jpg

Nyt, kun kotona ei ole mahdollista käyttää nettiä, päivityksetkin varmasti harvenevat. Jossain vaiheessa yhteys kuitenkin pitäisi saada, joten ei tämä blogi täysin pimene.